Skip to main content

Njoftim për mbledhje, datë 24.10.2019

Njoftim për mbledhje, datë 24.10.2019

Njoftim për mbledhje Ditën e enjte, datë 24.10.2019 ora 11.00, në ambjentet e Këshillit të Qarkut Dibër, zhvillohet mbledhja e Këshillit të Qarkut, me rend dite : Për shkarkimin e Sekretarit të Këshillit të Qarkut Dibër. Për emërimin e Sekretarit të Këshillit të Qarkut Dibër. Për miratimin e Komisioneve të Përhershme të Këshillit të Qarkut Dibër. […]

Festivali “Oda Dibrane 2019”

Festivali “Oda Dibrane 2019”

Në datat 4, dhe 5 Tetor u zhvillua festivali tradicional mbarëkombëtar “Oda Dibrane”.Në këtë festival marrin pjesë shumë grupe kulturore artistike të cilat vijnë nga të gjitha trojet Shqiptare të cilët do të performojne pjesët e tyre artistike përballë publikut artdashës të Dibrës. Oda Dibrane në gjuhën popullore simbolizon dhomën e pritjes së mikut. Ajo […]

Nga panairi i Vjeshtës 2019 “Festa e të Vjelave”

Nga panairi i Vjeshtës 2019 “Festa e të Vjelave”

Mëngjesi i datës 4 Tetor, e gjeti Peshkopinë ndryshe nga ditët e tjera.Që në krye të tendave, sapo fillon bulevardi, janë vendosur dy stiva jonxhë dhe sipër tyre qëndron nga një kungull i cili është i fundit që mblidhet nga vjeshta. Prodhuesit e mollëve, frutave të tjera, grupet e prodhuesve të arrorëve, grupet prodhuese të […]

Mbledhja e Këshillit Konsultativ

Mbledhja e Këshillit Konsultativ

Kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër znj.Valentina Haliti, mori pjesë sot në mbledhjen e Këshillit Konsultativ, Qeveri Qendrore – Vetëqeverisje Vendore, e kryesuar nga Zv/Ministër i Brendshëm Znj.Romina Kuko me bashkëkryetar Z.Aldrin Dalipi, Kryetar i Këshillit të Qarkut Tiranë. Pjesë e kësaj mbledhjeje të katërt për vitin 2019 ishte dhe Z.Erion Veliaj, Kryetar i Bashkisë […]

Konstituimi i Këshillit të Qarkut Dibër

Konstituimi i Këshillit të Qarkut Dibër

Kryetar i Këshillit të Qarkut Dibër Sot, më datë 18.09.2019 u zhvillua mbledhja e parë e Këshillit të Qarkut Dibër, e drejtuar nga Kryetari i Bashkisë qendër Qarku z. Dionis Imeraj, ku pas zgjedhjes së komisionit të mandateve dhe verifikimit të mandateve, këshilltarët i dhanë një mbështetje në mënyrë unanime si Kryetare e Këshillit të […]

“Dibra Turizem dhe Tradite” ( Dibra 2T )

“Dibra Turizem dhe Tradite” ( Dibra 2T )

Takim prezantues te resurseve turistike qe ofron vargmali i Deshatit, i mbajtur me date 04.04.2019, prane Keshillit te qarkut Diber, ne kuader te promovimit te vlerave turistike te Rajonit nepermjet projektit ” Dibra Turizem dhe Tradite”, (Dibra 2 T). ” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Vendime te Keshillit

Vendime te Keshillit

Vendime te mbledhjes  dt 27.12.2019 Vendimi nr 28 Vendimi nr 29 Vendimi nr 30 Vendimi nr 31 Vendimi nr 32 Vendimi nr 33 Vendim nr 34 Vendimi nr 35 Vendimi nr 36 Vendime nr 38 Vendime nr 39

Vizita ne Londër e Kryetarit të Këshillit të Qarkut Dibër

Vizita ne Londër e Kryetarit të Këshillit të Qarkut Dibër

Kryetari i Këshillit të Qarkut Dibër Z . Hajri LAÇI   vazhdon  axhendën e takimeve të Nivelit të Lartë në kuadër të vizitës zyrtare  një javore në Londër . Z.LAÇI u takua në Hamersmith  dhe Fulhan me Kryetaren e Bashkisë Zj. Darryl Braun  sëbashku me disa Kryetar të Këshillave të Qarqeve , ku u diskutua me […]

Memoriali ne Fushe- Cidhen

Memoriali ne Fushe- Cidhen

VITI  MBAREKOMBETAR   I   GJERGJ KASTRIOTIT  –  SKENDERBBEUT Ne kuader te    VITI  MBAREKOMBETAR   I   GJERGJ KASTRIOTIT  –SKENDERBBEUT , Me 26.10.2018   Keshilli i Qarkut Diber organizoi cermonine e inagurimit te memorialit ne Cidhen . Ky memorial u financua nga Keshilli i Qarkut Diber dhe  eshte nje  nga kater memorialet qe jane ngritur ne te gjithe Qarkun  .  Keshilli […]