Personalitete te Shquara te Qarkut Diber

    Qarku i Dibres eshte shquar gjithmone per kulturen e pasur letrare, per bujarine dhe mikpritjen e trasheguar brez pas brezi. Personalitetet e shquara si Haxhi Vebi Dibra, Ahmet Zogu, Dom Nikoll Kaçori, kane dhene nje kontribut te çmuar ne zhvillimin e Dibres ne te gjitha aspektet.

Nga Galeria

Liqeni i madh Lure DSC_0012 DSC_0881 Peshkopi