Sekretari i Keshillit te Qarkut Diber

 

z. Sadik Damzi

Datelindja:      07.12.1953

Arsimimi:        Mësues i matematikës dhe fizikës, Insituti i Lartë Pedagogjik Shkodër

 

Nga Galeria

ura_vashes DSC_0012 DSC_0881 peshkopi