Zevendes Kryetari i Keshillit te Qarkut

Curiculum Vitae

-EMRI; Femi

-MBIEMRI: Hoxha

-DATA E LINDJES: 05/10/1969

-GJENDJA CIVILE:   I martuar me tre Femije.

-ADRESA:     Bashkia Klos, Rrethi Mat

-MOBILE:   0682538305

-ARSIMIMI: 

-Universiteti Politeknik i Tiranes

-Dega Inxhinier Shpim Pusesh Nafte

-Diplomuar ne Korrik 1994

 EKSPERIENCA NE PUNE:

– 1995-2000, Inxhinier Shpim Pusesh ne Minieren e Kromit Bater

– 200-2011, Sekretar i Keshillit te Bashkise Klos

– 2011 dhe ne vazhdim eshte zgjedhur Zevendes-Kryetar e Keshillit te Qarkut Diber

KUALIFIKIMET:

Ka njohuri te mjaftueshme ne programet baze kompjuterike dhe  te gjuhes Angleze

 

Nga Galeria

Liqeni i madh Lure DSC_0012 Peshkopi Peshkopia