Vendimet e Këshillit të Qarkut Dibër

Ne kuadër të transparencës me publikun, Këshilli i Qarkut Dibër ofron mundësinë e vizionimit dhe shkarkimit të të gjitha vendimeve që ky këshill merr.

Për të shkarkuar Vendimet e Këshillit të Qarkut Dibër , ju lutem klikoni sipas viteve!

Nga Galeria

Liqeni i madh Lure DSC_0012 peshkopi Peshkopi