Kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër znj. Valentina Haliti mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Bashkia Klos, me datë 27.11.2021 me rastin e festave te nëntorit.

Të pranishëm në aktivitet ishin edhe Prefekti i Qarkut z. Nexhbedin Shehu, Kryetari i Bashkisë Mat, z. Agron Malaj, Zv.Kryetarja e Bashkisë Mat, nënprefekti i Qarkut Dibër z. Hasan Pasha, Kryetarja e Këshillit Bashkiak Klos znj. Valbona Kola, përfaqësues të Organizatës së Veteranëve të LANÇ si dhe dhjetra qytetare e fëmijë.

Related Posts

Ceremonia për emërtimin e një rruge në qendër të qytetit të Peshkopisë me emrin e “Dëshmorit të Atdheut” Artan Cuku!

Ceremonia për emërtimin e një rruge në qendër të qytetit të Peshkopisë me emrin e “Dëshmorit të Atdheut” Artan Cuku!

Analiza vjetore e Këshillit të Qarkut Dibër-2021

Analiza vjetore e Këshillit të Qarkut Dibër-2021

Mbledhja e Këshillit Vendor të Arsimit Parauniversitar

Mbledhja e Këshillit Vendor të Arsimit Parauniversitar

Inagurimi i rrugës Ura e Serbinit-Shtushaj

Inagurimi i rrugës Ura e Serbinit-Shtushaj

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe