7-Marsi!

7-Marsi!

Këshilli i Qarkut Dibër gjeti rastin të kontribuoj me një dhuratë simbolike për shkollën “Selim Alliu”. 

Kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër znj. Valentina HALITI shprehu: se ku ka më bukur se të dhurosh libra. Nën emocionet e kësaj ndjenje ju urojmë gëzuar 7-Marsin heronjtë e shoqërisë sonë. Mirënjohje për të gjithë mësuesit.

Fjalët nuk mjaftojnë për t’ju shprehur respektin dhe dashurinë juve që kontribuoni në formimin e brezave të së ardhmes.

Gëzuar 7-Marsin!

Related Posts

Lavdi Dëshmorëve të Atdheut!

Lavdi Dëshmorëve të Atdheut!

Mbledhja e Komisionit të Mbrojtjes së Tokës

Mbledhja e Komisionit të Mbrojtjes së Tokës

Festivali i interpretuesve te rinj

Festivali i interpretuesve te rinj

Ceremonia përkujtimore e 100-vjetorit të vdekjes së figurës historike e Ramiz Dacit

Ceremonia përkujtimore e 100-vjetorit të vdekjes së figurës historike e Ramiz Dacit

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe