7-Marsi!

7-Marsi!

Këshilli i Qarkut Dibër gjeti rastin të kontribuoj me një dhuratë simbolike për shkollën “Selim Alliu”. 

Kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër znj. Valentina HALITI shprehu: se ku ka më bukur se të dhurosh libra. Nën emocionet e kësaj ndjenje ju urojmë gëzuar 7-Marsin heronjtë e shoqërisë sonë. Mirënjohje për të gjithë mësuesit.

Fjalët nuk mjaftojnë për t’ju shprehur respektin dhe dashurinë juve që kontribuoni në formimin e brezave të së ardhmes.

Gëzuar 7-Marsin!

Related Posts

Inagurimi “Lapidari i Gjoricës”

Inagurimi “Lapidari i Gjoricës”

Mbledhja e rradhes Keshilli Vendor i Arsimit Parauniversitar

Mbledhja e rradhes Keshilli Vendor i Arsimit Parauniversitar

Mbledhja Keshillit te Qarkut Dibër

Mbledhje e rradhes Komisionit te Mbrojtjes se Tokes

Mbledhje e rradhes Komisionit te Mbrojtjes se Tokes

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe