80- vjetori i Kryengritjes Popullore Matjane

80- vjetori i Kryengritjes Popullore Matjane

Kryetarja e Këshillit të Qarkut znj. Alma Selami  me 31 Korrik mori pjesë në ceremoninë përkujtimore të Kryengritjes Popullore Matjane. Ky aktivitet i organizuar nga Bashkia Mat ishte një përkujtim për Kryengritjen që dëshmoi unitetin e popullit matjan, frymën e bashkëpunimt si dhe suksesin në luftimet e 3000 forcave. Pas vendosjes së kurorave pranë Muzeut Historik Mat u vijua më tej me organizime aktivitetesh të tjera.

Related Posts

10-vjetori i Shkollës 9-vjeçare Hasan Leka

10-vjetori i Shkollës 9-vjeçare Hasan Leka

Shkolla e Mesme Profesionale “Nazmi Rushiti” Peshkopi

Shkolla e Mesme Profesionale “Nazmi Rushiti” Peshkopi

Shkolla 9-Vjeçare  “KLODIAN TANUSHI”

Shkolla 9-Vjeçare “KLODIAN TANUSHI”

Festa 23 Gushtit

Festa 23 Gushtit

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe