Aktivitet sensibilizues “Të gjithë sëbashku kundër trafikimit të qenieve njerëzore”

Aktivitet sensibilizues “Të gjithë sëbashku kundër trafikimit të qenieve njerëzore”

Sot Shkolla “Said Najdeni” organizoi një aktivitet sensibilizues “Të gjithë sëbashku kundër trafikimit të qenieve njerëzore” në kuadër të muajit antitrafik.
Të ftuar ishin përfaqësues të Këshillit të Qarkut Dibër dhe drejtues të institucioneve të Prefektit, Bashkisë Dibër dhe Policisë së Shtetit.

Mesazhet e përcjella nga të rinjtë ishin informuese por njëkohësisht edhe sensibilizuese për të mos qenë pjesë e trafikimit. 

 

Related Posts

Gëzuar 79-vjetorin e Çlirimit Shqipëri!!

Gëzuar 79-vjetorin e Çlirimit Shqipëri!!

28 Nëntori

28 Nëntori

Aktivitetet e  shkollave

Aktivitetet e shkollave

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe