Aktiviteti “Open Lura “

Aktiviteti “Open Lura “

Lura bëri bashkë Treva të ndryshme te Shqiperisë në ditën e promovimit të bukurive natyrore, kulturore si dhe në përkujtimoren e 80-vjetorit rënjes se heroit Gjok Doçi.
Ishte kjo dita që risolli sërish në memorjen e të gjithë të ftuarve edhe një herë traditat dhe mikpritjen e Dibranëve.
Duke e prekur nga afër realitetin e këtyre bukurive u ndien të mbrekulluar dhe privilegjuar që ishin pjesë e aktivitetit “Open Lura” që kishte edhe larmi vizitash e aktivitetesh të jashtezakonshme ku pjesmaresit u argëtuan .

Related Posts

Gëzuar 79-vjetorin e Çlirimit Shqipëri!!

Gëzuar 79-vjetorin e Çlirimit Shqipëri!!

28 Nëntori

28 Nëntori

Aktivitetet e  shkollave

Aktivitetet e shkollave

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe