CEREMONIA  E  ORGANIZUAR  PËR  DHËNIEN E TITULLIT  TË  XHEMAL HARUN DOMIT

CEREMONIA  E  ORGANIZUAR  PËR  DHËNIEN E TITULLIT  TË  XHEMAL HARUN DOMIT

CEREMONIA  E  ORGANIZUAR  PËR  DHËNIEN E TITULLIT  TË  XHEMAL HARUN DOMIT
 ( pas vdekjes)
Më datë 26 qershor 2023, në ambientet e “Hotel Veri”,  Këshilli i Qarkut Dibër  organizoi ceremoninë për dhënien e titullit “Personalitet I Qarkut Dibër z. Xhemal Harun Domi(pas vdekjes)”. Ky titull u dha me motivin:” Për kontribut te shquar në fushën e arsimit dhe pasqyrimit të histories dibrane”. 
Në këtë aktivitet ishin të ftuar përfaqësues të shoqatës “Korabi-Radomirë”, miq, familjarë kolegë e ish-nxënës. I pranishëm ishte z. Jorgo Papingji i cili shprehu kujtimet e tij në lidhje me figurën e Xhemal Harun Domit 
Titulli i’u dorëzua familjarëve nga kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër  znj Valentina Haliti.
 

Related Posts

10-vjetori i Shkollës 9-vjeçare Hasan Leka

10-vjetori i Shkollës 9-vjeçare Hasan Leka

Shkolla e Mesme Profesionale “Nazmi Rushiti” Peshkopi

Shkolla e Mesme Profesionale “Nazmi Rushiti” Peshkopi

Shkolla 9-Vjeçare  “KLODIAN TANUSHI”

Shkolla 9-Vjeçare “KLODIAN TANUSHI”

Festa 23 Gushtit

Festa 23 Gushtit

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe