Ceremonia e prezantimit të forcave SHQIPONJA 👮‍♀️👮‍♂️🚔 në DVPDibër, struktura shtesë për rritjen e rendit dhe të sigurisë në qark.

Ceremonia e prezantimit të forcave SHQIPONJA 👮‍♀️👮‍♂️🚔 në DVPDibër, struktura shtesë për rritjen e rendit dhe të sigurisë në qark.

Kryetarja e KĂ«shillit tĂ« Qarkut DibĂ«r mori pjesĂ« nĂ« takimin e organizuar nĂ« DibĂ«r nga Ministria e Brendshme me kujdesin e veçantĂ« tĂ« ministrit z.SandĂ«r Lleshaj me qĂ«llim prezantimin e forcave operacionale “Shqiponja” qĂ« i bashkohen DrejtorisĂ« sĂ« PolicisĂ« DibĂ«r.  Me besim tĂ« plotĂ« dhe pa dyshime keta tĂ« rinjve qĂ« i bashkohen forcave policore do tĂ« jetĂ« katalizator pĂ«r rritjen mĂ« tej tĂ« performancĂ«s sĂ« punĂ«s sĂ« policisĂ« si dhe ruajtjen e rritjen e sigurisĂ« publike.👮‍♂️🤝
 

Related Posts

Takim programi IPA Maqedonia e Veriut – Shqiperi

Takim programi IPA Maqedonia e Veriut – Shqiperi

23-Gushti, Dita e Çlirimit të Dibrës

23-Gushti, Dita e Çlirimit të Dibrës

Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë organizoi workshopin 2 ditor në qarkun e Dibrës

Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë organizoi workshopin 2 ditor në qarkun e Dibrës

Analiza e Këshillit të Qarkut Dibër për 6- mujorin e parë 2020.

Analiza e Këshillit të Qarkut Dibër për 6- mujorin e parë 2020.