Ceremonia për emërtimin e një rruge në qendër të qytetit të Peshkopisë me emrin e “Dëshmorit të Atdheut” Artan Cuku!

Ceremonia për emërtimin e një rruge në qendër të qytetit të Peshkopisë me emrin e “Dëshmorit të Atdheut” Artan Cuku!

Nga sot, një nga rrugët kryesore të qytetit të Peshkopisë do të mbajë emrin e “Dëshmorit të Atdheut”, ish drejtuesit të spikatur, djalit dhe personalitetit të shquar të Dibrës, Artan Cuku, i cili u vra në vitin 2017 për shkak të detyrës.

Respekt e mirënjohje për sakrificën dhe kontributin e çdo “Dëshmori” dhe Efektivi të Policisë së Shtetit në ruajtjen e rendit dhe sigurisë publike.

I përjetshëm qoftë kujtimi i “Dëshmorit të Atdheut” Artan Cuku!

Related Posts

Lavdi Dëshmorëve të Atdheut!

Lavdi Dëshmorëve të Atdheut!

Mbledhja e Komisionit të Mbrojtjes së Tokës

Mbledhja e Komisionit të Mbrojtjes së Tokës

Festivali i interpretuesve te rinj

Festivali i interpretuesve te rinj

Ceremonia përkujtimore e 100-vjetorit të vdekjes së figurës historike e Ramiz Dacit

Ceremonia përkujtimore e 100-vjetorit të vdekjes së figurës historike e Ramiz Dacit

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe