Ditë: 15 Tetor, 2014

Panairi “Festa e te Vjelave”

Në  daten  03 Tetor  2014, në qytetin e Peshkopisë,ne bulevardin kryesor, “Elez  Isufi”,  Drejtoria  Rajonale  e  Bujqësisë  Dibër në bashkëpunim dhe…

Read More

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe