Ditë: 24 Nëntor, 2014

Festivali “Oda Dibrane 2014”

Në datat 23, 24, 25 dhe 26 Tetor 2014 në qytetin e Peshkopisë, u zhvillua edicioni i 20-të i festivalit…

Read More

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe