Ditë: 18 Dhjetor, 2019

Aktiviteti me rastin e Vitit të Ri

Kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër zj. Valentina HALITI , mori pjese  në aktivitetin e organizuar nga shkolla 9-vjeçare ‘…

Read More

Forumi ” Dibra turistike “

Ne kuadë të projektit ” Dibra turizëm dhe traditë ”  u mbledh forumi ” Dibra turistike ” . në këtë…

Read More