Ditë: 23 Dhjetor, 2019

Qarku Dibër surprizon femijët e cerdheve Bulqize e Burrel .

Kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër zj. Valentina HALITI , sot surprizoi  femijët e çerdheve të qytetit  të Bulqizës dhe…

Read More