Ditë: 5 Maj, 2020

5 MAJ “DITA E DËSHMORËVE TË ATDHEUT”

5 MAJ “DITA E DËSHMORËVE TË ATDHEUT”

🇦🇱5-Maji është dita e Dëshmorëve që dhanë jetën për lirinë e Atdheun! 🇦🇱Përulemi dhe nderojmë  Dëshmorët e Atdheut!    

Read More