Ditë: 21 Prill, 2021

Ismail Shulku dhe Muharrem Gjoka nderohen me titullin “NDERI I QARKUT DIBËR”

Ismail Shulku dhe Muharrem Gjoka nderohen me titullin “NDERI I QARKUT DIBËR”

Këshilli i Qarkut Dibër organizoi ceremoninë e dhënies së titullit “NDERI I QARKUT DIBËR” për Z.Ismail Shulku dhe Muharrem Gjoka. 

Read More
Projekti “Çiklizmi ndërkufitar”

Projekti “Çiklizmi ndërkufitar”

Financuar nga: Bashkimi Evropian i përfaqësuar nga Delegacioni i Bashkimit Evropian në Republikën e Maqedonisë së Veriut Numri i programit CRIS…

Read More

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe