Ditë: 26 Tetor, 2022

Kongresi i Autoriteteve Lokale dhe Rajoneve

Kongresi i Autoriteteve Lokale dhe Rajoneve

Ditën e martë me datë 25.10.2022, u zhvillua dita e parë e sesionit të 43-të e Kongresit të Autoriteteve Lokale…

Read More

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe