Ditë: 30 Nëntor, 2022

Inagurimi “Lapidari i Gjoricës”

Inagurimi “Lapidari i Gjoricës”

Në kuadër të 110-vjetorit të shpalljes së Pavarësisë si dhe të 78-vjetorit të Clirimit të Shqipërisë, Bashkia Bulqizë organizoi ceremoninë…

Read More

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe