Ditë: 23 Gusht, 2023

Festa 23 Gushtit

Festa 23 Gushtit

Sot me datë 23-Gusht, në Bashkinë Dibër përmes atmosferës festive, u përkujtua dhe u festua 79-vjetori i Çlirimit të Dibrës…

Read More

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe