Ditë: 12 Tetor, 2023

Takim me Shoqatën për Autonomi Vendore dhe përfaqësues të Këshillit të Europës

Takim me Shoqatën për Autonomi Vendore dhe përfaqësues të Këshillit të Europës

Kryetarja e Këshillit të Qarkut Znj.Alma Selami pati nderin dhe kënaqësinë të jetë pjesë e takimit me delegacionin nga Shoqata…

Read More

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe