Ditë: 26 Tetor, 2023

Sesioni i 45-të i Kongresit të Autoriteteve Lokale dhe Rajonale i mbajtur në Strasburg

Sesioni i 45-të i Kongresit të Autoriteteve Lokale dhe Rajonale i mbajtur në Strasburg

Gjatë sesionit të 45-të të Kongresit  të Autoriteteve Lokale dhe Rajonale mbajtur në Strasburg,  përfaqësuar nga delegacioni shqiptar i përbërë nga…

Read More

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe