Ditë: 31 Tetor, 2023

TETORI ROZË – “MARSHO PËR JETËN“

TETORI ROZË – “MARSHO PËR JETËN“

TETORI ROZË – “MARSHO PËR JETËN“   Tetori Rozë organizohet çdo vit dhe synon të shpërndajë informacion në lidhje me…

Read More
KROSI ” VRAPO PER JETEN”

KROSI ” VRAPO PER JETEN”

KROSI ” VRAPO PER JETEN” Sot në aktivitetet përmbyllëse të Tetorit Roze, u organizua krosi me sloganin “Vrapo për Jetën”. …

Read More

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe