Ditë: 20 Nëntor, 2023

80-vjetori i rënies së heroit Gjok Doçi

80-vjetori i rënies së heroit Gjok Doçi

Një mori ndjenjash të kaplojnë kur gjendesh në Lurën që e lindi dhe e mëkoi Heroin e Popullit, Gjokë Doçin….

Read More

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe