EDICIONI I 29-TË I FESTIVALIT MBARËKOMBËTAR “ODA DIBRANE”

EDICIONI I 29-TË I FESTIVALIT MBARËKOMBËTAR “ODA DIBRANE”

EDICIONI I 29-TË I FESTIVALIT MBARËKOMBËTAR “ODA DIBRANE”

Sot në edicionin e 29-të tëOdës Dibrane një festë mbarëkombëtare, një ndër festat më unike të Dibrës ku prej shumë vitesh ka shërbyer si urë lidhëse kulturore mes shqipëtarëve të Shqipërisë, Kosovës,Maqedonisë së Veriut dhe Luginës së Preshevës. Grupet Folklorike përveç paradës së kostumeve dhanë koncertin e tyre në pallatin e Kulturës“Haki Stermilli” duke shpalosur traditat dhe talente te këtyre trevave. Nderoi me pjesmarjen e saj edhe Znj. Alma Selami Kryetare e Këshillit Qarkut Dibër.

Related Posts

Gëzuar 79-vjetorin e Çlirimit Shqipëri!!

Gëzuar 79-vjetorin e Çlirimit Shqipëri!!

28 Nëntori

28 Nëntori

Aktivitetet e  shkollave

Aktivitetet e shkollave

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe