Zj. Valentina HALITI

Kryetare e Këshillit të Qarkut Dibër
Mali Balgjajt dhe liqenet e Shtrunkzes, Kacni, 4 gryket.

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Pages

Nothing Found

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Back Home