Eventin “Fondi Social”

Eventin “Fondi Social”

Eventi “ Fondi Social”
Kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër znj. Valentina Haliti  mori pjesë në takimin e organizuar nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale me Kryetarët e Bashkive dhe Qarqeve, partnerët e organizatave ndërkombëtare dhe shoqërisë civile, për t’u bërë bashkë për forcimin e #FonditSocial#, për më shumë shërbime sociale në territor, në dobi të njerëzve më në nevojë.
Në këtë event u diskutua: 
1.Në këto 3 vite me Fondin Social janë financuar 40 shërbime sociale në territor.
2.Mbi 10 mijë fëmijë me nevoja të veçanta, gra, të moshuar, persona me aftësi ndryshe kanë përfituar deri tani nga shërbimet e reja të mbështetura përmes Fondit Social.
3.E ardhmja e Fondit Social është bashkimi në një ombrellë të të gjithë fondeve dhe burimeve, për të plotësuar hartën e shërbimeve sociale dhe për të shkuar sa më pranë njerëzve në nevojë.

Related Posts

10-vjetori i Shkollës 9-vjeçare Hasan Leka

10-vjetori i Shkollës 9-vjeçare Hasan Leka

Shkolla e Mesme Profesionale “Nazmi Rushiti” Peshkopi

Shkolla e Mesme Profesionale “Nazmi Rushiti” Peshkopi

Shkolla 9-Vjeçare  “KLODIAN TANUSHI”

Shkolla 9-Vjeçare “KLODIAN TANUSHI”

Festa 23 Gushtit

Festa 23 Gushtit

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe