Këshilli i Qarkut Dibër këtë fundviti mendoi për më te vegjlit . Me dëshiren e madhe të kryetares zj. Valentina HALITI dhe brenda mundësive të institucionit u arrit të përgatiteshin dhurata për fëmijët e cerdheve në të gjithë Qarkun Dibër . Gëzimi dhe lumturia që shikon tek ato fëmijë , teksa mbajne ne duar dhuratat  është e mrekullueshme . Urojmë dhe shpresojmë që kjo nisme  të vazhdoje cdo vit ! Gëzuar Vitin e Ri 2020 !