Festa 23 Gushtit

Festa 23 Gushtit

Sot me datë 23-Gusht, në Bashkinë Dibër përmes atmosferës festive, u përkujtua dhe u festua 79-vjetori i Çlirimit të Dibrës dhe krijimi i Brigadës 18- sulmuese.Kjo ditë historike e Dibrës na sjell ndërmend se shumë të rinj e të reja sakrifikuan jetën për vendin e tyre dhe për mbrojtje të lirisë!
Të shërbejë kjo si një ditë e lavdishme që u desh shumë sakrificë, mund e gjak dhe të përkujtohet sot e përgjithmonë nga brezat pasardhës.
I përjetshëm qoftë kujtimi i Dëshmorëve të Dibrës! Nderojmë përulësisht Dëshmorët dhe veteranët e Luftës Nacional Çlirimtare!
Gëzuar Festën e Çlirimit!

Related Posts

10-vjetori i Shkollës 9-vjeçare Hasan Leka

10-vjetori i Shkollës 9-vjeçare Hasan Leka

Shkolla e Mesme Profesionale “Nazmi Rushiti” Peshkopi

Shkolla e Mesme Profesionale “Nazmi Rushiti” Peshkopi

Shkolla 9-Vjeçare  “KLODIAN TANUSHI”

Shkolla 9-Vjeçare “KLODIAN TANUSHI”

80- vjetori i Kryengritjes Popullore Matjane

80- vjetori i Kryengritjes Popullore Matjane

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe