Festa e Gjoricës

Festa e Gjoricës

Dje në Gjoricë, u zhvillua aktiviteti  për përkujtimin e 80-vjetorit të formimit të Batalionit Partizan të Dibrës në Gjoricë.  Në këtë ngjarje të shënuar historike nderuan me pjesëmarrjen e tyre  Kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër znj. Alma SELAMI , Prefekti i Qarkut Dibër si dhe  veteran,  miq dhe dashamirës të zonës.

Ky aktivitet i ndërmarë nga Bashkia Bulqizë u organizua në shenjë mirënjohje dhe respekti  për dëshmorët. Gjithashtu u vendosën kurora me lule në Lapidarin në qendër të Gjoricës, për të nderuar kujtimin e heronjëve të paharruar. Më pas aktiviteti vijoi me veprimtaritë artistike të Artistëve të rinj e të talentuar të kësaj zone.

 

Related Posts

10-vjetori i Shkollës 9-vjeçare Hasan Leka

10-vjetori i Shkollës 9-vjeçare Hasan Leka

Shkolla e Mesme Profesionale “Nazmi Rushiti” Peshkopi

Shkolla e Mesme Profesionale “Nazmi Rushiti” Peshkopi

Shkolla 9-Vjeçare  “KLODIAN TANUSHI”

Shkolla 9-Vjeçare “KLODIAN TANUSHI”

Festa 23 Gushtit

Festa 23 Gushtit

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe