Forumi ” Dibra turistike “

Ne kuadë të projektit ” Dibra turizëm dhe traditë ”  u mbledh forumi ” Dibra turistike ” . në këtë takim mori pjesë Kryetarje e Qarkut Dibër zj. Valentina HALITI .

Related Posts

Ura e Varur në Fshatin Pejkë.

Ura e Varur në Fshatin Pejkë.

Guida e Çiklizmit Malor

Guida e Çiklizmit Malor

ODA DIBRANE 2020

ODA DIBRANE 2020

Workshop- i  me Këshilltarët bashkiakë të Qarkut Dibër dhe përfaqësuesin e prefekturës Dibër.

Workshop- i me Këshilltarët bashkiakë të Qarkut Dibër dhe përfaqësuesin e prefekturës Dibër.