Inagurimi i rrugës Ura e Serbinit-Shtushaj

Inagurimi i rrugës Ura e Serbinit-Shtushaj

Kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër znj. Valentina Haliti mori pjesë në inagurimin e rrugës Ura e Serbinit-Shtushaj. Ky investim për banorët e fshatrave #Okshatimë, #Homesh, #Koshavicë, #Zogje, #Shtushaj, #Bllacë, #Mazhicë, #Gjuras, ishte një arritje dhe lehtësim i madh.

Kryetarja u bë pjesë e gëzimit të banorëve duke ju uruar ta gëzojnë rrugën e re dhe me besimin se projekte do të reja të ketë në vazhdimësi.

Related Posts

Ceremonia për emërtimin e një rruge në qendër të qytetit të Peshkopisë me emrin e “Dëshmorit të Atdheut” Artan Cuku!

Ceremonia për emërtimin e një rruge në qendër të qytetit të Peshkopisë me emrin e “Dëshmorit të Atdheut” Artan Cuku!

Analiza vjetore e Këshillit të Qarkut Dibër-2021

Analiza vjetore e Këshillit të Qarkut Dibër-2021

Mbledhja e Këshillit Vendor të Arsimit Parauniversitar

Mbledhja e Këshillit Vendor të Arsimit Parauniversitar

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe