Joint Monitoring Committee of the IPA CBC Programme Republic of North Macedonia-Republic of Albania 2014-2020

Datë 18/19.10.2021, Kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër znj. Valentina Haliti në rolin e anëtares së Komitetit të Monitorimit, mori pjesë në takimin e 11-të të këtij Komiteti në kuadër të programit të IPA, CBC. Ky takim u zhvillua në Bitola të Maqedonisë së Veriut me axhendën e vizitës ne:

  • Qendrën multifunksionale në fshatin Sloeshticë, Demir Hisar,
  • Qytetin antik Heraclea,
  • Dhe takimi për prezantimin e programit IPA 3.

Related Posts

Takimi i rradhes i Këshillit Vendor të Arsimit Parauniversitar

Takimi i rradhes i Këshillit Vendor të Arsimit Parauniversitar

Eventin “Fondi Social”

Eventin “Fondi Social”

Meeting of  Congress Monitoring Committee  30 June 2022, in Istanbul, Türkey

Meeting of  Congress Monitoring Committee  30 June 2022, in Istanbul, Türkey

Video promovuese rreth aktiviteteve te projektit

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe