Këshilli Qarkut Dibër u gjendet pranë 250 familjeve në nevojë në 4 bashkitë #Dibër, #Bulqizë, #Klos dhe #MAT me ndihma ushqimore! 

Këshilli Qarkut Dibër u gjendet pranë 250 familjeve në nevojë në 4 bashkitë #Dibër, #Bulqizë, #Klos dhe #MAT me ndihma ushqimore! 

Nisur nga situata e pandemisë, Këshilli i Qarkut Dibër me vendim nr.1, datë 16.04.2020 vendosi: “Për miratimin e përdorimit të fondit për ndihma ushqimore, për familjet në nevojë në kushtet e fatkeqësisë natyrore për shkak të pandemisë, shkaktuar nga COVID-19” 
Nën moton “Bashkë do ia dalim” ky fond iu vjen në ndihmë 250 familjeve në nevojë në 4 bashkitë #Dibër, #Bulqizë, #Klos dhe #MAT me ndihma ushqimore! 🙏📦👨‍👩‍👧‍👦
Ndihma dhe mbështetja për bashkëqytetarët nuk është vetem çështje e mundësive por edhe e ndërgjegjes. Detyra jonë është t’ju gjendemi pranë atyre që sot më shumë se kurrë kanë nevojë për ndihmë e mbështetje.
Ne do të jemi gjithmonë pranë aty ku nevojitemi, të dëshmojmë vlerat tona të solidaritetit si dibran për t’ia dalë mbanë edhe në këtë situate.
Të gjithë bashkë jemi më të fortë dhe sëbashku do ia dalim!! 
 

Related Posts

ODA DIBRANE 2020

ODA DIBRANE 2020

Workshop- i  me Këshilltarët bashkiakë të Qarkut Dibër dhe përfaqësuesin e prefekturës Dibër.

Workshop- i me Këshilltarët bashkiakë të Qarkut Dibër dhe përfaqësuesin e prefekturës Dibër.

Mbledhja e rradhës i Komisionit të mbrojtjes së Tokës (KMT)

Mbledhja e rradhës i Komisionit të mbrojtjes së Tokës (KMT)

Mbledhja e rradhës e Këshillit të Qarkut Dibër.

Mbledhja e rradhës e Këshillit të Qarkut Dibër.