Këshilli Qarkut Dibër u gjendet pranë 250 familjeve në nevojë në 4 bashkitë #Dibër, #Bulqizë, #Klos dhe #MAT me ndihma ushqimore! 

Këshilli Qarkut Dibër u gjendet pranë 250 familjeve në nevojë në 4 bashkitë #Dibër, #Bulqizë, #Klos dhe #MAT me ndihma ushqimore! 

Nisur nga situata e pandemisë, Këshilli i Qarkut Dibër me vendim nr.1, datë 16.04.2020 vendosi: “Për miratimin e përdorimit të fondit për ndihma ushqimore, për familjet në nevojë në kushtet e fatkeqësisë natyrore për shkak të pandemisë, shkaktuar nga COVID-19” 
Nën moton “Bashkë do ia dalim” ky fond iu vjen në ndihmë 250 familjeve në nevojë në 4 bashkitë #Dibër, #Bulqizë, #Klos dhe #MAT me ndihma ushqimore! 🙏📦👨‍👩‍👧‍👦
Ndihma dhe mbështetja për bashkëqytetarët nuk është vetem çështje e mundësive por edhe e ndërgjegjes. Detyra jonë është t’ju gjendemi pranë atyre që sot më shumë se kurrë kanë nevojë për ndihmë e mbështetje.
Ne do të jemi gjithmonë pranë aty ku nevojitemi, të dëshmojmë vlerat tona të solidaritetit si dibran për t’ia dalë mbanë edhe në këtë situate.
Të gjithë bashkë jemi më të fortë dhe sëbashku do ia dalim!! 
 

Related Posts

Takim programi IPA Maqedonia e Veriut – Shqiperi

Takim programi IPA Maqedonia e Veriut – Shqiperi

Ceremonia e prezantimit të forcave SHQIPONJA 👮‍♀️👮‍♂️🚔 në DVPDibër, struktura shtesë për rritjen e rendit dhe të sigurisë në qark.

Ceremonia e prezantimit të forcave SHQIPONJA 👮‍♀️👮‍♂️🚔 në DVPDibër, struktura shtesë për rritjen e rendit dhe të sigurisë në qark.

23-Gushti, Dita e Çlirimit të Dibrës

23-Gushti, Dita e Çlirimit të Dibrës

Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë organizoi workshopin 2 ditor në qarkun e Dibrës

Shoqata e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë organizoi workshopin 2 ditor në qarkun e Dibrës