Klodian Tanushi  nderohet me titullin “NDERI I QARKUT DIBËR”

Klodian Tanushi nderohet me titullin “NDERI I QARKUT DIBËR”

Këshilli i Qarkut Dibër organizoi sot, ceremonine e dhënies së titullit “NDERI I QARKUT DIBER”  ( pas vdekjes ) për Dëshmorin e Atdheut, MAJOR KLODIAN NIKOLLA TANUSHI

Çertifikata

https://www.facebook.com/TvDNews.al/videos/470145303914819/

Related Posts

ODA DIBRANE 2020

ODA DIBRANE 2020

Workshop- i  me Këshilltarët bashkiakë të Qarkut Dibër dhe përfaqësuesin e prefekturës Dibër.

Workshop- i me Këshilltarët bashkiakë të Qarkut Dibër dhe përfaqësuesin e prefekturës Dibër.

Mbledhja e rradhës i Komisionit të mbrojtjes së Tokës (KMT)

Mbledhja e rradhës i Komisionit të mbrojtjes së Tokës (KMT)

Mbledhja e rradhës e Këshillit të Qarkut Dibër.

Mbledhja e rradhës e Këshillit të Qarkut Dibër.