Kongresi i Autoriteteve Lokale dhe Rajoneve

Kongresi i Autoriteteve Lokale dhe Rajoneve

Ditën e martë me datë 25.10.2022, u zhvillua dita e parë e sesionit të 43-të e Kongresit të Autoriteteve Lokale dhe Rajoneve në Strasburg ku mori pjesë dhe delegacioni shqiptar me përfaqësues Romino Kuko, Adelina Farrici, Valentina Haliti, Dritan Leli, Majlinda Bufi dhe Juliana Memaj.

Gjatë sesionit u zgjodh Sekretari i Përgjithshëm i Kongresit Z. Mathieu Mori. Kongresi po vijon dhe në ditën në vazhdim.

 

Related Posts

10-vjetori i Shkollës 9-vjeçare Hasan Leka

10-vjetori i Shkollës 9-vjeçare Hasan Leka

Shkolla e Mesme Profesionale “Nazmi Rushiti” Peshkopi

Shkolla e Mesme Profesionale “Nazmi Rushiti” Peshkopi

Shkolla 9-Vjeçare  “KLODIAN TANUSHI”

Shkolla 9-Vjeçare “KLODIAN TANUSHI”

Festa 23 Gushtit

Festa 23 Gushtit

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe