KROSI ” VRAPO PER JETEN”

KROSI ” VRAPO PER JETEN”

KROSI ” VRAPO PER JETEN”

Sot në aktivitetet përmbyllëse të Tetorit Roze, u organizua krosi me sloganin “Vrapo për Jetën”. 
Në këtë aktivitet morën pjesë nxënësit e klasave 9- vjeçare dhe ato të Gjimnazit “Said Najdeni” dhe Shkollës Profesionale “Nazmi Rushiti”.
Pjesëmarrje të nxënësve kishte dhe nga klasat sportive ku dy prej tyre morën edhe çmimet e para. 
Fitueseve të garës ju dorëzuan çertifikata ndërsa çmimit të parë iu dha kupa në formë simbolike me mbishkrimin ” Vrapo për Jetën”.
Lidhur me aktivitetin falenderojmë, ZVA-në Dibër dhe Bashkinë Dibër, që na u bashkuan në këtë nismë të iniciuar nga Këshilli i Qarkut. 
Urojmë që nisma të tilla të ndërmerren edhe në të ardhmen! Sot në aktivitetet përmbyllëse të Tetorit Rozë, u organizua krosi me sloganin “Vrapo për Jetën”. 
Në këtë aktivitet morën pjesë nxënësit e klasave 9- vjeçare dhe ato të Gjimnazit “Said Najdeni”. 
Pjesëmarrje të nxënësve kishte dhe nga klasat sportive ku dy prej tyre morën edhe çmimet e para. 
Fitueseve të garës ju dorëzuan çertifikata ndërsa çmimit të parë iu dha kupa në formë simbolike me mbishkrimin ” Vrapo për Jetën”.
Lidhur me aktivitetin falenderojmë, ZVA-në Dibër dhe Bashkinë Dibër, që na u bashkuan në këtë nismë të iniciuar nga Këshilli i Qarkut. 
 

Related Posts

Gëzuar 79-vjetorin e Çlirimit Shqipëri!!

Gëzuar 79-vjetorin e Çlirimit Shqipëri!!

28 Nëntori

28 Nëntori

Aktivitetet e  shkollave

Aktivitetet e shkollave

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe