Lavdi Deshmoreve te Atdheut!

Lavdi Deshmoreve te Atdheut!

Lavdi Dëshmorëve të Atdheut!
Sot në këtë ditë të shënuar përkujtimi dhe nderimi ndaj dëshmorëve të atdheut:
Perfaqesues te Keshillit Qarkut Diber, deputeti z. Lavdrim Krashi, kryetari i Bashkisë Dibër z. Rahim Spahiu, si dhe përfaqësues të pushtetit vendor, u përulën me mirënjohje dhe respekt për heroizmin dhe sakrificat sublime të heronjve që dhanë jetën për Atdheun! Sovraniteti, liria dhe pavarësia e Atdheut mbeten gjithmonë të shenjta.
Lavdi martirëve që dhanë jetën për Atdheun!

Related Posts

Gezuar Fiter Bajramin

Gezuar Fiter Bajramin

Mbledhja e rradhes e Këshillit të Qarkut Dibër

Mbledhja e rradhes e Këshillit të Qarkut Dibër

Inagurimi “Lapidari i Gjoricës”

Inagurimi “Lapidari i Gjoricës”

Mbledhja e rradhes Keshilli Vendor i Arsimit Parauniversitar

Mbledhja e rradhes Keshilli Vendor i Arsimit Parauniversitar

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe