Lavdi Dëshmorëve të Atdheut!

Lavdi Dëshmorëve të Atdheut!

Lavdi Dëshmorëve të Atdheut!
Sot në këtë ditë të shënuar përkujtimi dhe nderimi ndaj dëshmorëve të atdheut:
Kryetarja e Qarkut Dibër znj. Valentina Haliti, deputeti z. Lavdrim Krashi, kryetari i Bashkisë Dibër z. Rahim Spahiu, si dhe përfaqësues të pushtetit vendor, u përulën me mirënjohje dhe respekt për heroizmin dhe sakrificat sublime të heronjve që dhanë jetën për Atdheun! Sovraniteti, liria dhe pavarësia e Atdheut mbeten gjithmonë të shenjta.
Lavdi martirëve që dhanë jetën për Atdheun!

Related Posts

Mbledhja e Komisionit të Mbrojtjes së Tokës

Mbledhja e Komisionit të Mbrojtjes së Tokës

Festivali i interpretuesve te rinj

Festivali i interpretuesve te rinj

Ceremonia përkujtimore e 100-vjetorit të vdekjes së figurës historike e Ramiz Dacit

Ceremonia përkujtimore e 100-vjetorit të vdekjes së figurës historike e Ramiz Dacit

Mbledhja e Këshillit Vendor Parauniversitar

Mbledhja e Këshillit Vendor Parauniversitar

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe