Mbledhja e Këshillit të Qarkut Dibër

Mbledhja e Këshillit të Qarkut Dibër

Sot me datë 16.06.2022, ora 11:00, u zhvillua mbledhja e rradhës e Këshillit të Qarkut Dibër, me rend dite:

  1. Miratimin e aktivitetit me tematikë: “Organizimi i ditës së donatorëve për zhvillimin e Rajonit të Dibrës”.
  2. Miratimin e kërkesës për shtesë pensioni të posaçëm shtetëror për Z. Basir Shahin Bushkashi, Mallunzë Mat.
  3. Miratimin e Draftit të Parë të PBA-së 2023-2025.
  4. Miratimin e pjesëmarrjes në grupet e punës dhe në komisionet të cilat krijohen sipas ligjit në Këshillin e Qarkut Dibër, të specialistëve/ekspertëve të jashtëm si dhe shpërblimin e tyre.
  5. Të ndryshme…

Related Posts

10-vjetori i Shkollës 9-vjeçare Hasan Leka

10-vjetori i Shkollës 9-vjeçare Hasan Leka

Shkolla e Mesme Profesionale “Nazmi Rushiti” Peshkopi

Shkolla e Mesme Profesionale “Nazmi Rushiti” Peshkopi

Shkolla 9-Vjeçare  “KLODIAN TANUSHI”

Shkolla 9-Vjeçare “KLODIAN TANUSHI”

Festa 23 Gushtit

Festa 23 Gushtit

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe