Mbledhja e Këshillit te Qarkut Dibër

Mbledhja e Këshillit te Qarkut Dibër

Ditën e enjte, datë 18.08.2022 u zhvillua mbledhja e rradhës e Këshillit të Qarkut Dibër , me rend dite:

  1. Për miratmin e alokimit të fondit Bashkisë Dibër për rikonstruksionin e shkollës 9-vjeçare të fshatit Lishan, Njësia Administrative Luzni.
  2. Për miratimin e propozimit për Statusin “Dëshmor i Atdheut” për z. Xhavit Mehdi Daci(pas vdekjes).
  3. Të ndryshme…

Related Posts

Projekti “Çiklizmi ndërkufitar”

Projekti “Çiklizmi ndërkufitar”

Vendime të Këshillit

Vendime të Këshillit

Memoriali ne Fushe- Cidhen

Memoriali ne Fushe- Cidhen

Shpallje per LEVIZJE PARALELE DHE PRANIM ne sherbimin civil ne      kategorine ekzekutive (specialist)

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe