Memoriali ne Fushe- Cidhen

Memoriali ne Fushe- Cidhen

VITI  MBAREKOMBETAR   I   GJERGJ KASTRIOTIT  –  SKENDERBBEUT

Ne kuader te    VITI  MBAREKOMBETAR   I   GJERGJ KASTRIOTIT  –SKENDERBBEUT ,

Me 26.10.2018   Keshilli i Qarkut Diber organizoi cermonine e inagurimit te memorialit ne Cidhen .

Ky memorial u financua nga Keshilli i Qarkut Diber dhe  eshte nje  nga kater memorialet qe jane ngritur ne te gjithe Qarkun  . 

Keshilli i Qarkut  Diber  me vendim  nr 13 , Date  28.06.2018 miratoi :

Vendosjen e pllakatave historike ne vendet ku jane zhvilluar nje numer  betejash nga Skenderbeu :

  1. Kastriot – Njesia Administrative Kastriot , Bashkia Diber.
  2. Cidhen – Njesia Administrative Arras ,     Bashkia Diber.
  3. Stelush – Njesia Administrative Macukull ,   Bashkia Mat .
  4. Petralb – Njesia Administrative Xiber ,    Bashkia Klos .

 

 

 

Related Posts

Lavdi Dëshmorëve të Atdheut!

Lavdi Dëshmorëve të Atdheut!

Mbledhja e Komisionit të Mbrojtjes së Tokës

Mbledhja e Komisionit të Mbrojtjes së Tokës

Festivali i interpretuesve te rinj

Festivali i interpretuesve te rinj

Ceremonia përkujtimore e 100-vjetorit të vdekjes së figurës historike e Ramiz Dacit

Ceremonia përkujtimore e 100-vjetorit të vdekjes së figurës historike e Ramiz Dacit

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe