MEMORIALI NE KASTRIOT

VITI  MBAREKOMBETAR   I   GJERGJ KASTRIOTIT  –  SKENDERBBEUT

Ne kuader te    VITI  MBAREKOMBETAR   I   GJERGJ KASTRIOTIT  – SKENDERBBEUT , Keshilli i Qarkut Diber organizoi cermonine e inagurimit te memorialit ” Permendore e Familjes se Kastrioteve ”  e vendosur ne fshatin Kastriot .

Ky memorial u financua nga Keshilli i Qarkut Diber dhe  eshte nje  nga kater memorialet qe jane ngritur ne te gjithe Qarkun  . 

Keshilli i Qarkut  Diber  me vendim  nr 13 , Date  28.06.2018 miratoi :

Vendosjen e pllakatave historike ne vendet ku jane zhvilluar nje numer  betejash nga Skenderbeu :

  1. Kastriot – Njesia Administrative Kastriot , Bashkia Diber.
  2. Cidhen – Njesia Administrative Arras ,     Bashkia Diber.
  3. Stelush – Njesia Administrative Macukull ,   Bashkia Mat .
  4. Petralb – Njesia Administrative Xiber ,    Bashkia Klos .

 

 

 

 

Related Posts

Këshilli Qarkut Dibër u gjendet pranë 250 familjeve në nevojë në 4 bashkitë #Dibër, #Bulqizë, #Klos dhe #Burrel me ndihma ushqimore! 

Këshilli Qarkut Dibër u gjendet pranë 250 familjeve në nevojë në 4 bashkitë #Dibër, #Bulqizë, #Klos dhe #Burrel me ndihma ushqimore! 

5 MAJ “DITA E DËSHMORËVE TË ATDHEUT”

5 MAJ “DITA E DËSHMORËVE TË ATDHEUT”

EKSPOZITA “LIRINË E GJETA KËTU”

EKSPOZITA “LIRINË E GJETA KËTU”

Bashkëpunimi Ndërkufitar Maqedonia e Veriut-Shqipëri 2014-2020

Bashkëpunimi Ndërkufitar Maqedonia e Veriut-Shqipëri 2014-2020