Nata Dibrane në Ulqin

Nata Dibrane në Ulqin

Në aktivitetin kulturor të datës 30 Tetor 2021, “Nata Dibrane në Ulqin”, qëllimi i të cilit ishte vendosja e urave të bashkëpunimit në fushën e kulturës, traditës dhe artit midis Bashkisë Dibër dhe Bashkisë Ulqin, u realizua nën moderimin e z. Defrim Methasani. Të ftuar Ansambli Haziz Ndreu me këngëtarët Lirie Rasha dhe Arif Vladi, performuan me një nivel artistik këngë dhe valle dibrane. Grupet muzikore nga Dibra dhe Ulqini shpalosën vlerat më të arrira të folklorit tonë burimor, këngët e moçme, kostumet dhe vallet.

E ftuar ishte edhe Kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër znj. Valentina Haliti dhe Kryetari i Bashkisë z. Shkëlqim Murrja.

Related Posts

Mbledhja e rradhes Keshilli Vendor i Arsimit Parauniversitar

Mbledhja e rradhes Keshilli Vendor i Arsimit Parauniversitar

Mbledhja Keshillit te Qarkut Dibër

Mbledhje e rradhes Komisionit te Mbrojtjes se Tokes

Mbledhje e rradhes Komisionit te Mbrojtjes se Tokes

Kongresi i Autoriteteve Lokale dhe Rajoneve

Kongresi i Autoriteteve Lokale dhe Rajoneve

Qarku Dibër

Gastronomi

Panairi të vjelave

Traditë

Faqe