Nata Dibrane në Ulqin

Nata Dibrane në Ulqin

Në aktivitetin kulturor të datës 30 Tetor 2021, “Nata Dibrane në Ulqin”, qëllimi i të cilit ishte vendosja e urave të bashkëpunimit në fushën e kulturës, traditës dhe artit midis Bashkisë Dibër dhe Bashkisë Ulqin, u realizua nën moderimin e z. Defrim Methasani. Të ftuar Ansambli Haziz Ndreu me këngëtarët Lirie Rasha dhe Arif Vladi, performuan me një nivel artistik këngë dhe valle dibrane. Grupet muzikore nga Dibra dhe Ulqini shpalosën vlerat më të arrira të folklorit tonë burimor, këngët e moçme, kostumet dhe vallet.

E ftuar ishte edhe Kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër znj. Valentina Haliti dhe Kryetari i Bashkisë z. Shkëlqim Murrja.

Related Posts

Mbledhja e rradhës i Komisionit të Mbrojtjes së Tokës(KMT)

Mbledhja e rradhës i Komisionit të Mbrojtjes së Tokës(KMT)

Këshilli Vendor i Arsimit Parauniversitar

Këshilli Vendor i Arsimit Parauniversitar

Dita e Bashkëpunimit Territorial Europian

Joint Monitoring Committee of the IPA CBC Programme Republic of North Macedonia-Republic of Albania 2014-2020