Kategori: Aktivitetet

Këshilli Qarkut Dibër u gjendet pranë 250 familjeve në nevojë në 4 bashkitë #Dibër, #Bulqizë, #Klos dhe #Burrel me ndihma ushqimore! 

Këshilli Qarkut Dibër u gjendet pranë 250 familjeve në nevojë në 4 bashkitë #Dibër, #Bulqizë, #Klos dhe #Burrel me ndihma ushqimore! 

Nisur nga situata e pandemisë, Këshilli i Qarkut Dibër me vendim nr.1, datë 16.04.2020 vendosi: “Për miratimin e përdorimit të…

Read More
5 MAJ “DITA E DËSHMORËVE TË ATDHEUT”

5 MAJ “DITA E DËSHMORËVE TË ATDHEUT”

🇦🇱5-Maji është dita e Dëshmorëve që dhanë jetën për lirinë e Atdheun! 🇦🇱Përulemi dhe nderojmë  Dëshmorët e Atdheut!    

Read More
EKSPOZITA “LIRINË E GJETA KËTU”

EKSPOZITA “LIRINË E GJETA KËTU”

Kryetarja e Këshillit të Qarkut Zj.Valentina HALITI ishte pjesëmarrëse në ekspozitën ndërkombëtare me temë “LIRINË E GJETA KËTU”. Ky aktivitet…

Read More
Bashkëpunimi Ndërkufitar Maqedonia e Veriut-Shqipëri 2014-2020

Bashkëpunimi Ndërkufitar Maqedonia e Veriut-Shqipëri 2014-2020

Kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër znj. Valentina HALITI ishte pjesëmarrëse në  takimin e planifikuar nga Komitetit të Përbashkët të…

Read More
Analiza vjetore e Këshillit të Qarkut Dibër

Analiza vjetore e Këshillit të Qarkut Dibër

  Në datën 29 Janar 2020, në sallën e mbledhjeve të Keshillit të Qarkut Dibër u  zhvillua analiza vjetore e…

Read More
Klodian Tanushi  nderohet me titullin “NDERI I QARKUT DIBËR”

Klodian Tanushi nderohet me titullin “NDERI I QARKUT DIBËR”

Këshilli i Qarkut Dibër organizoi sot, ceremonine e dhënies së titullit “NDERI I QARKUT DIBER”  ( pas vdekjes ) për…

Read More

Qarku Dibër surprizon femijët e cerdheve Bulqize e Burrel .

Kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër zj. Valentina HALITI , sot surprizoi  femijët e çerdheve të qytetit  të Bulqizës dhe…

Read More

Femijet e cerdhes gezojne per festa !

Këshilli i Qarkut Dibër këtë fundviti mendoi për më te vegjlit . Me dëshiren e madhe të kryetares zj. Valentina…

Read More

Aktiviteti me rastin e Vitit të Ri

Kryetarja e Këshillit të Qarkut Dibër zj. Valentina HALITI , mori pjese  në aktivitetin e organizuar nga shkolla 9-vjeçare ‘…

Read More

Forumi ” Dibra turistike “

Ne kuadë të projektit ” Dibra turizëm dhe traditë ”  u mbledh forumi ” Dibra turistike ” . në këtë…

Read More